Wat mijn klanten over mij zeggen...

"Firestart your business is voor mij fijn omdat ik weer ga finetunen, hoe zet je nu stap voor stap je business op! Hoe zet je het fundament goed neer. Zo start je vanaf het begin direct goed. Wat heeft het me opgeleverd is meer helderheid en niet blijven hangen in mijn perfectionisme. Francina geeft me dan een schop onder m'n kont in een veilige omgeving. Je hebt een fijne community waar je met mensen kunt sparren. Het zet je in actie en je blijft in beweging. Het is veilig, maar je wordt toch uitgedaagd om uit je comfortzone te gaan. Het is letterlijk: Firestart Your Business!''
Melissa Heijsterkamp
"Ik wil naast mijn offline business ook een online-business opzetten. Francina en Daisy geven me heel veel expertise, vertrouwen en support. Wat fijn is dat je bij de essentie begint en het geeft je een rimpel effect. Fundament onder mijn bedrijf wordt sterker. Als ik een vraag heb “Hoe dan” dan staat Daisy voor je klaar en dat is een cadeautje. Dat voelt fijn en Francina is altijd bereikbaar en beschikbaar als ik een vraag heb of haar nodig heb. Het voelt dan ook als een fijne periode en een goede investering. Mijn online-business is aan het groeien en daar ben ik nu mee aan het werk. Ik ben heerlijk aan mijn business aan het bouwen!”
Marlies Kornmann
''Ik liep wat vast in mijn bedrijf en was op zoek naar een business coach en coaching voor bedrijven. Maar hoe vind je een goede coach waar het ook nog eens mee klikt? Via een vriendin ben ik bij Francina terechtgekomen en daar heb ik vanaf dag één geen seconde spijt van gehad. Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ik wilde graag online gaan werken en dat hebben we direct opgepakt naast mijn offline werk. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. Daar houd ik van. Ik wil ook groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het coachingstraject bij Francina volg, groeit mijn bedrijf, zowel offline als online!.''
Sandra van der Meulen

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

''Eerlijk gezegd stond ik eind vorig jaar op het punt om te stoppen met mijn werkzaamheden als ZZP-er. Ik werk al lang als kunstenaar, maak werk in opdracht en geef les. Toen Covid de overhand nam werd dat gevoel niet veel positiever.


Een korte online kennismaking met Daisy en Francina was echt een eye-opener voor mij! De ideeën die zij mij voorlegden, de oplossingen die zij voorstelden, leken zo logisch. Maar die had zelf niet kunnen bedenken. Toen de mogelijkheid er was om mee te doen in de Firestart, heb ik dat direct aangepakt.


Mijn website is inmiddels helemaal aangepast en uitgebreid met een webshop en ik kan online de lespakketten verkopen en werk ook offline aan klantenopdrachten.
Ik heb nu al een wachtlijst voor mijn tekengroepen! Ik ben extra zomerworkshops gaan geven en heb mijn eerste opdracht al weer binnen! En dat is vast nog maar het begin…''

Kirsten Krijthe – 

Schilder/tekenaar-docent-illustrator

''Toeval bestaat niet het valt je toe. 

Zo is Francina bij mij via FB binnen gevallen. Ik ben in een levensfase gekomen, waar je moet gaan kiezen. 


Je gaat volledig voor jezelf beginnen en/of je gaat terug in een dienstverband werken en parttime voor jezelf.


Ik ga je vertellen: Als je in de nabijheid van Francina en Daisy bent, krijg je een "AHA" effect, dat je zeker gaat voor jezelf beginnen ook als je zou dat niet willen. 


Francina is een strateeg met enorme power en kennis van allerlei branches, haar inlevingsvermogen, professionaliteit, eerlijkheid en directheid maak haar uniek in haar vak. Ik waardeer, dat ze tezamen met Daisy doen hun afspraken nakomen (en meer), dat zij met hart en nieren gaan VOOR JOUW bedrijf!


Ze zijn gewoon onbetaalbaar.''

Lea Nachodska - Vitaliteit Lifestyle Coach

''Na jarenlange loondienst voelde ik me echter nog onzeker om echt voor mijzelf te gaan starten en had meer coaching nodig. Maar bij wie? Een hoop business coaches komen met hetzelfde verhaal en waren vaak ook wat zweverig. Ik ben zelf van de no-nonsense aanpak en via Facebook kwam Francina’s Firestart Your Business voorbij en het trok gelijk mijn aandacht.


Francina helpt je om in de actie-stand te gaan. Iets wat ik echt nodig heb omdat ik soms in kleinigheden kan verzanden waardoor ik niet ga doen.


De live dagen zijn echt een aanrader! Francina en Daisy beantwoorden al je vragen en je ontmoet je collega-ondernemers.


Dus, heb jij de spreekwoordelijke schop onder je kont nodig om verder te werken aan je bedrijf? Zoek dan niet verder maar meldt je aan voor Firestart Your Business!''

Catelijne de Gooijer

Zo Lijn

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null