Werken met mij

Online Programma:
Firestart Your Business

In 10 weken krijg je tools om een succesvolle (online) business te bouwen. Zodat je klanten, omzet en winst gaat behalen uit je website en online social media kanalen.


Firestart Your Business is hét enige programma wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk een succesvolle (online) business neer te zetten. Zo kun je binnen 10 weken, enthousiaste kopers aantrekken voor je business.

Strategie 2 Daagses in Noordwijk

We gaan in een groep samen aan de slag met jouw doelen, strategie en planning. Hoe vet is dat!! Want samen weet je meer dan alleen en ook kun je door naar andere te luisteren leren hoe jij zaken kan gaan plannen voor het nieuwe jaar!

We gaan twee dagen AAN jouw bedrijf werken, zodat jij het anders gaat insteken en echt stappen gaat maken met je bedrijf! We gaan samen kijken waar jij nu staat en maken plannen voor de toekomst! Jij gaat jouw strategie effectief opzetten en een overzichtelijk plan maken. Zodat jij visueel hebt wat je te doen hebt, daardoor betere keuzes kunt maken en daardoor betere resultaten kunt behalen. Nog belangrijker is dat jij actie gaat ondernemen, zodat jij je doelen daadwerkelijk gaat behalen.

Door jouw doelen in de groep te delen houden we je “accountable” voor jouw afspraken die jij met jezelf gaat maken.

1 op 1 Coaching

Jij wilt verder groeien met je bedrijf en knallen! Het onmogelijke mogelijk maken, omdat jij kansen ziet. Maar je hebt obstakels te nemen en mist gelijkgestemde om te sparren en om creatief na te denken welke stappen je kan nemen. Jij mist expertise en je weet dat er kennis is, alleen niet in jouw directe omgeving.

Jij gaat grote stappen maken op zowel ondernemerschap als op persoonlijk vlak. Jij laat mij jou begeleiden en er word je een spiegel voorgehouden. GA GROEIEN MET JE BEDRIJF! Ga vliegen, gas op die lolly en maak het jouw succes! We gaan AAN jouw bedrijf werken, zodat jij echt stappen gaat maken! Zodat jij betere resultaten gaat behalen, maar belangrijker dat jij actie gaat nemen. Ik ga je “accountable” houden voor jou afspraken die jij gaat maken voor jouw business!

Dé Mastermind

Proximty! Wie je om je heen hebt beïnvloed jou. En heel veel ondernemers hebben niet de juiste mensen om zich heen! Dat is wat het maakt dat wij deze Mastermind zijn gestart voor ondernemers. Juist als je groot wilt dromen en als je klaar bent om te winnen en actie wilt ondernemen.

Je past in deze Mastermind als Is jouw bedrijf niet zomaar een hobby is en je klaar bent om verder te bouwen met passie. Je wilt met ondernemers sparren over je mentale én financiële vrijheid!  Als je al een tijdje ondernemer bent, kan het zijn dat je na een tijdje tegen bepaalde zaken aanloopt. Je komt niet meer verder en blijft hangen. Je staat stil... Vragen als: zitten er wel mensen op mij te wachten of wat als ik de verkeerde keuzes maken, komen steeds vaker in je op. Klaar met dat twijfelen, je bent er klaar voor om serieuze stappen te zetten, dan is deze mastermind iets voor jou.