Ons team

Of je nu als organisatie op zoek bent naar een nieuwe medewerker of dat jij als ondernemer op zoek bent naar een business coach. Wij kunnen je helpen. Samen hebben wij als team van Francina van den Berg vele jaren werkervaring, hebben we met veel mooie opdrachtgevers mogen werken en veel ondernemers mogen ondersteunen in het proces van hun bedrijf.

Het team

Francina van den Berg
Business Coach
& Senior Wervingsconsulent

 Francina is meer dan 30 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 is zij actief in de Werving & Selectie branche met haar bedrijf Fashion Solution. Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen.

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie
manager

Daisy is al vanaf de start onderdeel van het team. Ze weet alles van communicatie, marketing, online marketing, social media, FB ads en het opzetten van salesfunnels.

Heb je een praktisch of technisch probleem, dan is Daisy je girl die het voor je kan oplossen. Geen probleem is voor haar te gek, ze helpt je graag uit de brand.  

Wendela Dolieslager
Searcher &
Junior Wervingsconsulent

Wendela heeft zeven jaar werkervaring in de retail sector en meerdere jaren in andere sectoren.

Zij runde vier jaar een fashion webshop en heeft de laatste drie jaar voor Blokker gewerkt. Zij is creatief, energiek en ambitieus.

Wendela haalt haar energie uit het verbinden van mensen, zowel zakelijk als privé. Door haar mensenkennis begrijpt ze kandidaten goed en vindt ze al snel de juiste match.