Master Your Business
Moves Podcast

Dit is dé podcast om een succesvolle business op te bouwen door Francina van den Berg. Ontdek de tips en inzichten op het gebied van ondernemerschap, strategie, planning, doelen stellen, ideale klant, irresitible offer, mindset en marketing.

De top 4 meest beluisterde podcasts:


Mijn nieuwste podcasts

#24 Hoe belangrijk het is om te weten wie jouw ideale klant is - in gesprek met Britt Sanders van Bitz Media

In deze nieuwe aflevering ga ik het gesprek aan met Britt Sanders van Bitz Media. Britt is een social media en website expert en ik ga het gesprek met haar over hoe belangrijk het is dat jij weet wie jouw ideale klant is. Britt deelt 6 stappen die jij kunt inzetten om jouw social media en website gericht in te zetten voor jouw ideale klant.

#23 Living the dream als Digital Nomad - in gesprek met Veerle Rümke

In deze nieuwe aflevering ga ik in gesprek met Veerle Rümke. Veerle is een echte Digital Nomad en leeft haar eigen droom. Ze gaat ons uitleggen hoe je uiteindelijk de stap maakt om Digital Nomad te worden en ze geeft nog tips hoe jij het ook kunt aanpakken.

Op dit moment woont Veerle in Las Palmas en Ze woont nu in Las Palmas en zij is altijd al een groot voorstander van het altijd volgen van je dromen! Ze omarmde de nomadische levensstijl volledig en werd de onbevreesde vrouw die ze altijd al wist dat ze was. Nu is het tijd voor Veerle om anderen te helpen. Hen helpen hun energie te volgen om een leven vol vrijheid te leiden.

#22 De krachtigste marketingtool: testimonials

In deze nieuwe aflevering gaan wij de krachtigste marketingtool met je bespreken, namelijk testimonials of reviews. We leggen je precies uit waarom dit zo'n krachtige tool is en waarom jij vandaag nog zou moeten starten met het verzamelen van testimonials/reviews.